ZVEZDA JUNAJTEDA SPREMNA ZA ČELSI: Ten Hag najavio povratak Markusa Rašforda

Novosti online

24. 05. 2023. u 16:18

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford biće spreman za sutrašnji meč protiv Čelsija, izjavio je danas menadžer kluba sa "Old traforda" Erik ten Hag.

ЗВЕЗДА ЈУНАЈТЕДА СПРЕМНА ЗА ЧЕЛСИ: Тен Хаг најавио повратак Маркуса Рашфорда

FOTO: AP/Tanjug

Rašford je zbog povrede propustio prethodna dva meča Mančester junajteda u Premijer ligi protiv Vulverhemptona (2:0) i Bornmuta (1:0). On je ove sezone postigao 29 golova na 53 meča.

Ten Hag je izjavio da je napadač "crvenih đavola" odradio jučerašnji trening sa saigračima i da će biti u konkurenciji za duel sa Čelsijem.

Mančester junajted će sutra na svom terenu dočekati Čelsi u zaostalom meču 32. kola Premijer lige. "Crveni đavoli" će u slučaju trijumfa obezbediti plasman u Ligu šampiona.

- Jasno je da želimo da pobedimo na svakoj utakmici. To je ono što smo pokušavali cele sezone. Sutra želimo da dominiramo i pobedimo, kao i da već sutra završimo posao oko plasmana u Ligu šampiona", rekao je Ten Hag na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

Ten Hag je odgovorio i na pitanje da li Mančester junajted pregovara sa Nejmarom kako su objavili brojni francuski mediji.

- Reći ćemo vam kada budemo imali novosti - kratko je izjavio Ten Hag.

Mančester junajted se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 69 bodova.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)