"SAMI SMO KRIVI!" Ovako je Igor Duljaj reagovao posle meča Vojvodina - Partizan i rušenja snova o Ligi šampiona i Ligi Evrope

Novosti online

21. 05. 2023. u 21:05 >> 21:25

PARTIZAN nije uspeo da pobedi u Novom Sadu, čime je ozvaničeno da neće igrati ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ni u onim za Ligu Evrope, ali je njegov trener, Igor Duljaj, zadovljan viđenim, ne i stanjem na tabeli.

САМИ СМО КРИВИ! Овако је Игор Дуљај реаговао после меча Војводина - Партизан и рушења снова о Лиги шампиона и Лиги Европе

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Podsetimo, Vojvodina i Partizan su u vrlo zanimljivom meču remizirali, posle čega e strateg crno-belih ovako sumirao utiske:

- Mislim da je publika mogla da uživa u jednoj lepoj predstavi, četiri prelepa gola, otvorena utakmica, dosta šansi sa jedne i sa druge strane. Nadam se da mi kolega neće zameriti, mislim da smo bili bliži pobedi, iako su i oni pri rezultatu 2:2 imali izuzetne šanse da postignu gol. Čestitam kolegi, i čestitam igračima Vovjvodine. Nije im bilo lako, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu, manje vremena za odmor, tako da ovom prilikom čestitam i svojim igračima i igračima Vojvodine, naravno i kolegi. Svaka čast! - istakao je Igor Duljaj za TV Arena sport.

Odmah potom pred kameru te televizije stao je i Radoslav Batak, šef stručnog štaba FK Vojvodina:

- Lepa utakmica, atraktivna, napadački dinamična. Dali golove na vreme, imali smo stoodstotnu šansu na kraju... Možda je 2:2 najrealniji ishod, mada smo mi mogli da iskoristimo onu priliku na kraju. Međutim, ne mogu ništa da zamerim igračima, bili smo dobri, bili opasni protiv rivala kakav je Partizan i zadovoljan sam - rekao je Batak.

Na konferenciji za štampu Igor Duljaj je upitan da li oseća žal što nije ostvaren željeni cilj, bolja pozicija na tabeli, a ispred crno-belih su ostali Čukarički i TSC, čiji su mečevi počeli kasnije:

- Koliko se ja sećam, uvek su se poslednje dve utakmice igrale u isto vreme. Ne znam iz kog razloga je drugačiji termin, ali daleko od toga da je to alibi! - pokazao je Duljaj i rukom da se ne pravda, pa potom dodao:

- Sami smo krivi što smo došli u ovu situaciju. Naravno da mi je krivo, ko voli da bude na četvrtoj poziciji, posebno kada je u pitanju jedan veliki klub, kao što je Partizan, koji ima dugačku tradiciju? Naravno da navijači ne mogu da budu zadovoljni sa tom pozicijom, a samim tim ni ja, naravno - zaključio je trener Partizana.

 

BONUS VIDEO: Vredelo je učestvovati - Koliko su zaradile reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri