KAMERUNAC SE OBRATIO NA SRPSKOM: Radnički čeka Javor, a Jamkam poslao jasnu poruku

Novosti online

13. 05. 2023. u 13:50 >> 13:57

Fudbaleri Radničkog u 35. Kolu Super lige Srbije na svom “Čairu” u ponedeljak dočekuju ekipu Javora iz Ivanjice. Ekipe na tabeli dele samo 2 boda i trenutno su obe iznad “opasne zone”, pa bi pobeda za oba tima donela znatno mirniji finiš sezone u preostala dva meča.

КАМЕРУНАЦ СЕ ОБРАТИО НА СРПСКОМ: Раднички чека Јавор, а Јамкам послао јасну поруку

FOTO: FK Radnički

Ovo će biti četvrti susret ovih ekipa u ovoj sezoni, u prethodna dva prvenstvena duela Radnički je slavio i kao gost (0:2), i nedavno, kao domaćin (1:0), a u Kupu Srbije trijumfovao je nad timom iz Ivanjice nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ovaj duel na konferenciji za medije najavili su šef stručnog štaba Dragan Šarac i defanzivac Bazile Jamkam.

Najavljujući još jedan težak meč, Šarac je između ostalog dodao:

-Iako smo Javor uspevali da dobijemo ove sezone, prošli put pre samo četiri prvenstvena kola, znamo jako dobro da je to kvalitetna i nezgodna ekipa, koja bolje igra na strani nego kod kuće. Imaju jako brzu tranziciju sa svoje polovine terena, ubojite ofanzivce poput Gigića, Kembela, Tanka. Uz par iskusnih igrača u timu, Javor ume da svakom protivniku napravi probleme u igri.

Međutim, dodaje Šarac, svi su svesni značaja ovog meča za Radnički:

-Svi znamo koliko su bodovi sa ove utakmice važni u borbi za opstanak. Daćemo maksimum da probamo da ostvarimo pobedu i potvrdimo dobar rezultat iz Kruševca u prethodnom kolu. Jedini problem za nas je što i dalje imamo dosta povređenih igrača, Frej, Gaku  i Stojanović ne treniraju, Belaković se povredio na zagrevanju pred utakmicu sa Napretkom. Učinićemo sve što možemo sa našim medecinskim timom da osposobimo makar nekog od njih za ovaj susret. – završio je Šarac.

Kamerunski internacionalac Jamkam obratio se medijima na srpskom jeziku i izneo svoja očekivanja za predstojeći duel.

-Igramo naredni meč protiv dobre ekipe, ali ima mnogo kvaliteta i u našem sastavu. Kako situacija na tabeli nije tako dobra, svaki meč nam je veoma važan i tako mu pristupamo. Učinićemo sve da našem klubu donesemo 3 boda na domaćem terenu i da sačuvamo Radnički tamo gde pripada. Klub sa stogodišnjom tradicijom zaslužuje da uvek bude među najboljima. – jasan je bio defanzivac Radničkog.

Meč na stadionu Čair igra se u ponedeljak, 15. maja od 18 časova a ulaz je besplatan za sve posetioce. Glavni sudija ovog duela biće Lazar Lukić iz Beograda.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)