"SA NESTRPLJENJEM ČEKAMO PROSLAVU TITULE": Defanzivac Zvezde se nada punom stadionu u poslednjem kolu

Novosti online

12. 05. 2023. u 09:20

CRVENA zvezda je osvojila novu titulu šampiona Srbije, a proslava je zakazana za 28. maj kada na "Marakanu" stiže Novi Pazar. Defanzivac crveno-belih Uroš Spajić se nada da će tada veliki broj navijača biti na stadionu.

СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАМО ПРОСЛАВУ ТИТУЛЕ: Дефанзивац Звезде се нада пуном стадиону у последњем колу

FOTO: FK Crvena zvezda

Ipak, pre toga klub iz Ljutice Bogdana u subotu od 18.30 dočekuje Vojvodinu. Defanzivac je istakao da je srećan što se vratio i što je povreda zbog koje je dugo pauzirao sada prošlost.

- Osećaj je sjajan, dugo iščekivan, jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost. Veoma mi je drago što sam se vratio upravo u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na "Marakani". Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gde je najmilije. Postigao sam lep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi – istakao je Uroš Spajić.

Nedostajalo je ovom 30-godišnjaku igranje pred navijačima Crvene zvezde.

- Osetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 odsto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da beležimo najbolje moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu. Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad. Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vreme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lepe trenutke. Naravno, nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši, koji će siguran sam dobro ispuniti stadion, zadovoljni odu sa "Marakane" - zaključio je Spajić.

Podsetimo, Crvena zvezda je prva na tabeli sa 92 boda.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)