INZAGI PRED POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA: ''Verujemo da možemo u finale, u avgustu je to delovalo kao san''

Novosti online

09. 05. 2023. u 14:33

Fudbaleri Intera sutra ''gostuju'' Milanu na stadionu San Siro u okviru polufinala Lige šampiona, a trener ''neroazura'' veruje u prolaz svoje ekipe.

ИНЗАГИ ПРЕД ПОЛУФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Верујемо да можемо у финале, у августу је то деловало као сан

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

- Nakon što smo prošli grupnu fazu protiv Barselone i Bajerna, ekipa je stekla svest koliko vredi i koliko može. Želimo da verujemo i da se nadamo da ova dva meča mogu da nam donesu finale koje je u avgustu izgledalo kao san - istakao je Inzagi na konferenciji za medije.

Domaćin prvog meča biće Milan, koji će najverovatnije biti oslabljen neigranjem Rafaela Leaoa.

- Svi znamo njegove kvalitete, bićemo oprezni ako bude igrao, ali situacija sa njim neće uticati na naš plan igre. Milan je jako dobro vođen tim, sreli smo se mnogo puta i oni nisu samo startnih 11, jer tamo svi igraju i daju svoj doprinos - rekao je trener Intera.

Inter je trenutno na četvrtom mestu na tabeli Serije A, dok je Milan peti.

- Ne možemo da bežimo od važnosti ovog meča - želimo da se suočimo sa tim na najbolji mogući način. Moraćemo da koristimo i glavu i srce. Za srce ne sumnjam, ali moraćemo da budemo dobri i kada je glava u pitanju - istakao je Inzagi.

On nije želeo da otkrije imena fudbalera koji će početi sutrašnji duel.

- Biće nezgodno izabrati pravu - u veznom redu i u napadu imam mogućnost da biram, ali na spoljnim pozicijima - s obzirom na povredu Robina Gosensa - imamo ograničenije rotacije. Nadamo se da ćemo oporaviti Danila D'Ambrozija, koji će nam doneti više rotacija - zaključio je Inzagi.

Utakmica između Milana i Intera biće odigrana sutra od 21 sat.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Gol smo postigli na vreme

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba