STOJKOVIĆ IZLUDEO RONALDA: Srbin noćna mora za Portugalca (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2023. u 07:49

Srpski internacionalac Vladimir Stojković odigrao je u nedelju sjajan meč i bio je najzaslužniji što je njegova Al Fejha ostala neporažena protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra.

СТОЈКОВИЋ ИЗЛУДЕО РОНАЛДА: Србин ноћна мора за Португалца (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nekadašnji golman Partizana i Crvene zvezde, bivša reprezentativna "jedinica" i u 40. godini brani na visokom nivou, pa je i u duelu sa ubojitim golgeterom izašao nesavladan.

Duel Al Fejhe i Al Nasra okončan je bez pobednika i bez golova, 0:0, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Ronalda, naročito što njegova skupocena ekipa polako posustaje u šampionskoj trci.

Ronaldo je očekivano bio najopasniji na terenu i od 18 šuteva svog tima ga golu srpskog čuvara mreže, najveću šansu imao nakon prodora po levoj strani, ali je potom slabo zahvatio loptu, pa je Stojković uhvatio "živu".

To je verovatno potez koji je izazvao i najveće nezadovoljstvo kod Portugalca, koji je i ovaj meč završio tako što je skinuo kapitensku traku pre ulaska u svlačionicu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)