PORUKA ŽELJKA OBRADOVIĆA PRED REAL: "Rekord koji će teško oboriti"

Novosti online

30. 03. 2023. u 21:06

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 u Areni dočekuju ekipu madridskog Reala, u okviru 32. kola Evrolige, a očekivanja od meča izneo je i trener crno-belih, Željko Obradović.

ПОРУКА ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА ПРЕД РЕАЛ: Рекорд који ће тешко оборити

Foto: Tanjug

- U sedam dana, četvrta utakmica. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo raspored i da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, itako i sad. Imali smo dva dana, juče u nešto lakšem ritmu, danas smo probali da odradimo trening kao što i inače radimo pred utakmicu. Već smo juče krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji u kojoj je. Svakako, pričati o Real Madridu i svemu onome što predstavlja evropskoj košarci i ove godine sa rosterom koji ima, mislim da je bespotrebno. Čeka nas veoma teška utakmica, ali je prilika da probamo da damo sve od sebe još jednom i da vidimo da li možemo da odigramo neke trenutke bolje što smo to radili protiv Barselone - počeo je Obradović.

Istakao je Obradović da su navijači crno-belih važan faktor u uspesima kluba.

- Zahvalnost do neba za sve ovo što rade ovih godina za nas. Oni su itekako važan faktor u svemu ovome što se dešava i bez njih ovo ne bi imalo nikakvog smisla. Iz utakmice u utakmicu to pokazuju, i mislim da će ovo biti rekord, koji će se teško oboriti. Da za četiri utakmice bude toliko gledalaca u Areni, treba posle meča izračunati koliko ih je ukupno bilo. Fantastični su i hvala im na podršci, i nadam se da će nastaviti tako. Neka i sutra budu uz ekipu, neka respektuju sve ljude iz Reala. Treba imati u vidu to da smo u prvom delu igrali protiv Reala u Madridu i da su oni bili ljudi koji su dozvolili svim navijačima Partizana da uđu u halu. Izuzetno gostoljubili, izuzetno gostoprimstvo, i mislim da to treba i uzvratiti. Pokazali su i tada zašto su "kraljevski klub".

Napomenuo je Obradović da crno-beli idu iz meča u meč, korak po korak.

- Svaka utakmica je bila važna. Pričali smo uvek da mi idemo iz utakmice u utakmicu. Znamo situaciju koju imamo i nema razloga nikako da se opterećujemo. Imamo Real sutra, posle toga je već utakmica protiv FMP-a, a o svemu onome što dolazi imamo vremena da se priča. Nema ni jedan razlog za bilo kakav pritisak , uvek je isto, uvek se igra na isti način da se odigra najbolja moguća utakmica.

Na pitanje da li zgusnut raspored može da utiče na igru, Obradović je bio jasan.

-Kao i uvek, odgovor će biti mnogo jasan posle utakmice. Nije lako, mi to znamo. Desilo nam se da imamo tri utakmice u par dana, i igrali smo kako smo igrali. Kao što sam rekao, razumem igrače, znam koliko je to teško u svakom smisli, ali eto, ovo je jedan dan više, pa ćemo videti kako će to da izgleda sutra - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna