ŠKULETIĆ, PRAVO U METU: Mi smo iz Crne Gore, ali smo Srbi

Novosti online

29. 03. 2023. u 18:27

NEKADAŠNjI napadač Partizana Petar Škuletić, rođen u Crnoj Gori, nosio je dres reprezentacije Srbije, a sada je dao i zanimljiv intervju koji će zagrejati srca navijača.

ШКУЛЕТИЋ, ПРАВО У МЕТУ: Ми смо из Црне Горе, али смо Срби

Foto: N.Paraušić

Tridesetdvogodišnji napadač je gostujući u podkastu "Alesto" otkrio zašto je izabrao da igra za Srbiju.

- Mi smo Srbi iz Crne Gore. Ponosno kažem iz Crne Gore! Volim Crnu Goru, rođen sam u Crnoj Gori! Ali, mi smo Srbi! Moji roditelji, moj đed... Srbi smo - rekao je Petar Škuletić, a onda pojasnio izbor reprezentacije:

- Nisam imao dilemu za koju ću reprezentaciju da igram. Iako znam, da sam igrao za reprezentaciju Crne Gore, da bih realno imao mnogo više nastupa tamo, nego ovde, iako su tamo ekstra igrači, od Stevana Jovetića, Mirka Vučinića,. Naravno, nisam ja bio lud da to ne znam.

Petar Škuletić rođen je u Danilovgradu. Kao dete došao je u Partizan, prošao sve selekcije crno-belih, ali i reprezentacije Srbije.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije Petar Škuletić debitovao 29. marta 2015. u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo 2016. protiv Portugalije (1:2) u Lisabonu.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine