OTKRIVENO! Kako je Piksi ukrao Nemcima reprezentativca

Novosti online

17. 03. 2023. u 10:18

"Orlovi" su ponovo u modi. Selektor Dragan Stojković će danas obelodaniti konačan spisak igrača na koje će računati za prve dve utakmice kvalifikacija.

ОТКРИВЕНО! Како је Пикси украо Немцима репрезентативца

FOTO: M. Vukadinović

Podsećanja radi, Srbija će 24. marta dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije ići će na noge Crnoj Gori. U kvalifikacionoj grupi G još se nalaze Mađarska i Bugarska, a pošto će prve dve ekipe na kraju overiti plasman na EP, jasno je i laiku da smo favoriti. 

"Orlovi" će u novi ciklus krenuti pojačani za Lazara Samardžića, koga je Srbija ukrala Nemačkoj, a glavnu ulogu je odigrao Dragan Stojković.

- Pregovori sa Samardžićem su počeli pre godinu dana. Hteli smo da ga pozovemo za prijateljske utakmice pred Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i za američku turneju, ali on je tražio mogućnost da se izjasni kad počne novi ciklus. Razgovarali smo sa njim nekoliko puta, kao i sa njegovim ocem. Verujem da je presudio razgovor sa selektorom. Dragan Stojković je Lazaru Samardžiću objasnio da će biti deo ekipe, kao i da ne može da mu garantuje mesto, već da je na njemu da se nametne. Pred Samardžićem je lepa budućnosti i velika je stvar što će biti član naše reprezentacije - zaključio je Stojanović za "Sportal".

FOTO: EPA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!