"RAZOČARANI SMO, LJUTI!" Donaruma nakon ispadanja iz Lige šampiona progovorio o važnoj odluci: Italijan se ne kaje što je Milan zamenio za PSŽ

Novosti online

09. 03. 2023. u 16:33

FOLMAN Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma izjavio je danas da je ponosan što brani za francuski fudbalski klub, koji je sinoć eliminisan u osmini finala Lige šampiona, prenosi Skaj.

РАЗОЧАРАНИ СМО, ЉУТИ! Донарума након испадања из Лиге шампиона проговорио о важној одлуци: Италијан се не каје што је Милан заменио за ПСЖ

FOTO: AP

PSŽ je sinoć u Minhenu izgubio od Bajerna 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja. Bajern je u prvom meču u Parizu slavio sa 1:0.

- Razočarani smo, ljuti... Veoma je razočaravajuće ispasti iz Lige šampiona. Ne kajem se niti sumnjam u svoj izbor da se pridružim PSŽ. Nikad nisam sumnjao u to - rekao je Donaruma.

On je istakao da je srećan zbog plasmana svog bivšeg kluba Milana u četvrtfinale Lige šampiona.

- Da li sam srećan zbog Milana? Da, ali sam i tako ponosan što sam u PSŽ - istakao je Donaruma, koji je u PSŽ stigao 2021. iz Milana.

Italijanski golman je ove sezone branio na 36 mečeva za PSŽ.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave