MILAN NA PUTU POVRATKA NA STAZE STARE SLAVE: Roso-neri stigli među osam posle 11 godina

Novosti online

09. 03. 2023. u 20:59

VIŠE od jedne decenije u Milanu je trajao o san o nečemu što je svojevremeno predstavljalo najnormalniju pojavu za "roso-nere". Punih 11 godina Milan nije stigao do četvrtfinala Lige šampiona, a Piolijeva četa je to uspela u tvrdom dvomeču protiv Totenhema gde je konačnog pobednika ispisao samo jedan gol i to onaj pobednički domaćina na "San Siru" u prvom duelu.

МИЛАН НА ПУТУ ПОВРАТКА НА СТАЗЕ СТАРЕ СЛАВЕ: Росо-нери стигли међу осам после 11 година

Foto AP

- Znali smo da će da bude teško, ali uspeli smo. Tražio sam od igrača da pokažu karakter. Nismo odustali i zaslužili smo da prođemo dalje. Moramo uvek da idemo korak po korak. Stigli smo do četvrfinala LŠ, videćemo šta će da bude na žrebu - rekao je Pioli.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta.

- Zaslužili smo ovaj rezultat, prošli smo dalje iako smo mogli da postignemo više golova na ova dva meča. Pokazali smo kvalitet i duh. Mogli smo i da pobedimo. Ali i ovo je sjajan rezultat. Rekao sam igračima da zaslužujemo da igramo u Ligi šampiona, želeli smo da se pokažemo u dobrom izdanju - istakao je napadač Milana Olivije Žiru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)