"MA KAKAV MESI, NAMA JE RONALDO PROBLEM": Zvezda Bajerna izjavom dotukla Argentinca i PSŽ

Novosti online

09. 03. 2023. u 10:38

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je posle plasmana minhenskog kluba u četvrtfinale Lige šampiona da mu je uvek bilo lakše da igra protiv Lionela Mesija, nego protiv Kristijana Ronalda, prenose nemački mediji.

МА КАКАВ МЕСИ, НАМА ЈЕ РОНАЛДО ПРОБЛЕМ: Звезда Бајерна изјавом дотукла Аргентинца и ПСЖ

FOTO: Tanjug/AP

Bajern se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je sinoć u Minhenu pobedio Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nemački klub je u prvom meču slavio sa 1:0.

Miler je posle meča priznao da je uživao u igri protiv fudbalera PSŽ-a i Mesija.

- Protiv Mesija uvek sve ide sjajno. Ronaldo nam je, dok je igrao za Real, uvek bio problem. Ali imam najveće poštovanje prema Mesijevom nastupu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je odigrao individualno neverovatno, nosio je ceo tim. Nije mu lako da igra u PSŽ - rekao je Miler.

FOTO: Tanjug/AP

 

Trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da se njegov tim dobro branio u prvom poluvremenu.

- Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo imali loptu i mislim da smo zasluženo pobedili. U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duel. Ostavljali smo im previše prostora - rekao je Nagelsman.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Plasman u četvrtfinale LŠ su, pored Bajerna, do sada obezbedili Milan, Čelsi i Benfika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!