DRASTIČNE MERE: Dejan Stanković usred meča Serije A uradio ono što se ne viđa često

Novosti online

05. 03. 2023. u 17:12

​DEJAN Stanković, trener Sampdorije, i dalju muku muči u borbi za opstanak u Seriji A, rezultati nisu kakvi bi morali da budu u završnici sezone, ali srpski stručnjak ne sedi skrštenih ruku.

ДРАСТИЧНЕ МЕРЕ: Дејан Станковић усред меча Серије А урадио оно што се не виђа често

Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

U 25. kolu je ekipa iz Đenove, poslednja na tabeli italijanskog šampionata, ugostila Salernitanu, od koje je u prvom delu prvenstva izgubila sa 4:0.

Gosti i sami ne blistaju, 16. su u šampionatu i tek ponekad bljesnu u poslednje vreme, kao kada su dobili desetoplasiranu Moncu, mada su i oni bili nezgodan rival za Stankovićevu ekipu.

Rezultati su jedno, ali ono što bivši strateg Crvene zvezde ne dozvoljava je nonšalancija.

To je na koži osetio reprezentativac Alžira Abdelhamid Sabiri.

Igrao se tek 35. minut meča kada ga je Dejan Stanković, šokiranog, izveo iz igre. Zamenjeni Alžirac je prilično nezadovoljan krenuo ka klupi, očigledno misleći da će pristup koji je on oseito kao "dovoljan" biti dovoljan i treneru da ga zadrži u igri. Ipak, to što je učesnik Mundijala (igrao protiv Hrvatske u Kataru), nije ga spaslo zamene.

Utakmica je, i pored ovog nesvakidašnjeg poteza srpskog trenera, okončana bez toliko željene i dugo čekane pobede Samdporije: konačnih 0:0 je produžilo "crni niz" kluba iz Đenove pred svojim navijačima, koji nijedan jedini put u ovoj sezoni Serija A nisu prisustvovali trijumfu na stadionu "Luđi Feraris". Obe prvenstvene pobede Sampdorija je, naime, ostvarila u gostima, protiv Kremoneza (0:1) i Sasuola (1:2).

Tabela Serije A

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)