VELIKO SRCE ALEKSANDRA PEŠIĆA! Cela Turska govori o neverovatnom gestu Zvezdinog fudbalera

Novosti online

09. 02. 2023. u 12:05

FUDBALER Crvene zvezde Aleksandar Pešić, koji je deo karijere proveo u Turskoj, odlučio je da se uključi u akciju pomoći turskom narodu.

ВЕЛИКО СРЦЕ АЛЕКСАНДРА ПЕШИЋА! Цела Турска говори о невероватном гесту Звездиног фудбалера

FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić (30) uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale, piše "Kurir"

Iz organizacije odmah su kupili medicinsku opremu, hranu, odeću za decu, žene i muškarce, ćebad, sredstva za higijenu...

FOTO: Printskrin/Instagram/bhurzat

List dodaje da napadač nije želeo da ističe sebe, ali da je reč o ozbiljnoj cifri koja je iskorišćena za pomoć, na čemu mu je turski narod zahvalan.

Aleksandar Pešić je u Crvenu zvezdu prošlog leta stigao iz turskog kluba Karagumruk u transferu vrednom 1.000.000 evra. Rođeni Nišlija imao je sjajnu sezonu u Turskoj, jer je na 31 utakmici u prvenstvu postigao 14 golova i bio jedan od najboljih igrača u šampionatu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)