JUVENTUS SE ODMAH OGLASIO: Ovako je italijanski velikan reagovao na priče o odlasku Vlahovića (VIDEO)

Novosti online

31. 01. 2023. u 21:33

KAO grom iz vedra neba odjeknula je vest da se Dušan Vlahović ponudio Real Madridu. Juventus se brzo oglasio i ako je verovati "staroj dami" od toga neće biti ništa.

ЈУВЕНТУС СЕ ОДМАХ ОГЛАСИО: Овако је италијански великан реаговао на приче о одласку Влаховића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Baš kada se pojavila informacija da bi reprezentativac Srbije u finišu prelaznog roka mogao da pojača "kraljevski klub", velikan iz Torina se javio na Instagramu.

Oni su objavili snimak sa treninga na kome se vide kako vežbaju Dušan Vlahović i Filip Kostić, što je jasan signal da klub nema nameru da ga pusti.

Dosta se u poslednje vreme pričalo o odlascima najboljih igrača Juventusa, zbog toga što je klub kažnjen sa oduzimanjem 15 bodova, pa je i izlazak u Evropu dovedev u pitanje.

"Stara dama" zauzima sada 13. mesto na tabeli Serije A sa 23 boda, šest manje od Udinezea koji je na sedmoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

BONUS VIDEO: Navijači CSKA pred duel "armejaca" i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a