ŠEIK EKSPLODIRAO ZBOG RONALDA: Dao sam 200 miliona, a on samo zna da kaže "siuuuu"

Novosti online

31. 01. 2023. u 09:55

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo je nedavno potpisao astronomski ugovor sa Al Nasrom, ali i dalje na terenu nije doneo prevagu svom novom klubu.

ШЕИК ЕКСПЛОДИРАО ЗБОГ РОНАЛДА: Дао сам 200 милиона, а он само зна да каже сиуууу

FOTO: Tanjug/AP

Ronaldov Al Nasr izgubio je od Al Itihada u utakmici Superkupa rezultatom 3:1, posle čega je na društvenim mrežama slavni Portugalac bio izložen najvećim kritikama.

Rudi Garsija, Ronaldov trener, posle meča izdvojio je na konferenciji njegovu promašenu šansu u prvom poluvremenu, a sada se pojavio zanimljiv snimak na Tik Toku, koji je obišao planetu.

Na njemu se, navodno, nalazi jedan od čelnika Al Nasra. Izvesni Saudijac je prigovarao i opljuvao Ronalda i ismejao njegovu proslavu. Jasno je da nimalo nije zadovoljan njegovim partijama!

- Dao sam 200 miliona evra na Ronalda, a on samo zna da kaže "siuuu" - besan je bio čovek sa snimka! Ukoliko je zaista reč o jednom od čelnika, nema sumnje da im ponestaje strpljenja za zvezdu tima...

BONUS VIDEO: Kartaju se Andrade, Traore, Rikardo i Natho

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!