MILOŠ MILOJEVIĆ PODVUKAO CRTU PO POVRATKU IZ ANTALIJE: "Biće Zvezda puna energije"

Đ. S.

29. 01. 2023. u 10:41

ZADOVOLjAN sam urađenim, odnosom igrača, time koliko smo i kako radili. Postoji kliše da "može bolje" i zaista je moglo, ali odradili smo dosta dobrih stvari i sa aspekta fizike i taktike smo veoma napredovali. Tako glasi rezime zimskih priprema trenera Crvene zvezda Miloša Milojevića, koji je po povratku u Beograd iz Antalije sumirao utiske i uglavnom isticao zadovoljstvo kada je u pitanju minuli rad.

МИЛОШ МИЛОЈЕВИЋ ПОДВУКАО ЦРТУ ПО ПОВРАТКУ ИЗ АНТАЛИЈЕ: Биће Звезда пуна енергије

FOTO: M. Vukadinović

Najavio je Milojević da će Zvezda bez obzira na prednost od deset bodova nad Partizanom, svakom meču pristupati sa maksimalnom ozbiljnošću, počev od prolećne premijere protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić" koja je zakazana za subotu.

- Očekujte Zvezdu punu energije, željnu utakmica. U svakom meču ćemo ići na pobedu, to je naša dužnost, ali ćemo nastojati da igramo što lepše kako bi navijači bili u potpunosti zadovoljni. Idemo utakmicu po utakmicu, jer ništa još nije gotovo i niko u januaru nije postao šampion. Igra se do kraja maja, a lično mi je fokus na Vojvodini, do nje gledam - rekao je Milojević.

Kada se podvuče crta, crveno-beli su ostvarili pet pobeda i jedan poraz tokom tronedeljnog boravka u Turskoj. Jedina zamerka na učinjeno je prvo poluvreme protiv Ludogoreca u kojem je bugarski tim dao tri gola i propustio nekoliko stopostotnih šansi.

- U svim utakmicama smo tražili različite stvari. Ali konkretno, u dve smo igrali visoko, gde sam zadovoljan tim izgubljenim loptama rivala koje smo iznudili. S druge strane, nisam bio zadovoljan sa 45 minuta protiv Ludogoreca, ali opet, jedno je kad se šest dana pripremaš za meč, a drugo je ovo. Jednostavno, nismo želeli da nam utakmica sa Ludogorecom pokvari šest dana treninga - dodao je Milojević.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)