HAOS U DERBIJU! DŽaka ponovo divljao: Golman udaren u glavu, Švajcarca niko nije mogao da smiri (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2023. u 20:17

GRANIT Džaka poznat je kao jedan od najsrčanijih, ali i najprljavijih fudbalera današnjice. Pravi je vođa na terenu koji je spreman da žrtvuje sve kako bi zaštitio svoj tim i ekipu, ali kada to čini ne bira sredstva. To je bio i slučaj u velikom londonskom derbiju, između njegovog Arsenala i Totenhema.

ХАОС У ДЕРБИЈУ! Џака поново дивљао: Голман ударен у главу, Швајцарца нико није могао да смири (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Više nema dileme. Arsenal je prvi favorit da nakon duže od decenije čekanja osvoji Premijer ligu. Postalo je to jasno nakon pobede u derbiju nad Totenhemom.

Topdžije su slavile sa sigurnih 2:0. Oba gola su u postili u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu ih je spasio Aaron Ramsdejl, sjajnim odbranama.

Nakon što je utakmica završena Ramsdejl je krenuo po bočicu vode iza gola gde ga je dočekao jedan od navijača Totenhema i udario ga.

Kada je video šta se dešava Džaka nije razmišljao ni sekunde šta će uraditi, već se odmah zaleteo na rivalskog navijača, ali ga je obezbeđenje sprečilo u toj nameri.

Sprečilo, barem u prvi mah. Nakon što je krenuo prema centru Švajcarac kosovkih korena se ponovo zaleteo prema navijačima i tražio je obračun.

Komično je delovala scena kako menadžer Arsenala trči za svojim kapitenom kako bi ga zaustavio i sprečio ozbiljniji sukob.

Ekscesi nisu strana pojava za Džaku, ustalom to najbolje znaju navijači i igrači Srbije što se videlo i na poslednjem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Tokom derbija sa Totenhamom kapiten Arsenala je imao i žestok verbalni obračun sa trenerom "petlova", Antoniom Konteom, a interesantno, meč je završio bez žutog kartona.

Podsetimo, iskusni vezista je prošle sezone imao određenih problema u severnom Londonu, bila mu je čak i oduzeta kapitenska traka i razmišljalo se o njegovoj prodaji.

Ipak, on je uspeo da okrene stvari u svoju korist te je ove sezone zaista pravi lider ekipe koja je oduševila celo Ostrvo, ali i Evropu fenomenalnim igrama.

Arsenal nakon 18 odigranih kola ima ogromnih +8 u odnosu na Mančester siti, te je na pravom putu da osvoji titulu prvaka Engleske po prvi put nakon 2004. godine.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)