NAPASTVOVANJE NA JAVNOM MESTU: Dani Alveš pod istragom Vrhovnog suda

Novosti online

10. 01. 2023. u 22:16

BRAZILSKI fudbaler Dani Alveš nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je danas Vrhovni sud u Barseloni, prenosi "Hina".

НАПАСТВОВАЊЕ НА ЈАВНОМ МЕСТУ: Дани Алвеш под истрагом Врховног суда

Foto: EPA-EFE/Yuri Edmundo

Iskusni igrač ranije je demantovao sve optužbe. U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak "zbog prijave koju je podnela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine".

Takođe se ističe da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila "Rojtersu" da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je ceo slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija.

Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler "odlučno poriče" sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gde igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Alveš (39) je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna