HRVATSKI SVEŠTENIK, NAVIJAČ HAJDUKA IZ SPLITA... Prva fotografija Novaka Đokovića sa povratka na Rod Lejver arenu je dibidus neočekivana

Novosti online

10. 01. 2023. u 18:00

NOVAK Đoković je prošle godine prošao pravi pakao u Australiji, ali sada je u odličnom raspoloženju stigao na Australijan open, željan nove grend slem titule.

ХРВАТСКИ СВЕШТЕНИК, НАВИЈАЧ ХАЈДУКА ИЗ СПЛИТА... Прва фотографија Новака Ђоковића са повратка на Род Лејвер арену је дибидус неочекивана

Instagram / J Papak

Interesantno, prve Noletove fotografije sa povratka na čuvenu "Rod Lejver" arenu na kojoj je devet puta podizao šampionski pehar AusOpena objavio je jedan neobični hrvatski sveštenik.

Mladi Josip Papak je odnedavno na pomenutoj funkciji, a celog života je - navijač splitskog Hajduka.

I, upravo je u dresu "bilih" iz Splita uspeo da dočeka Novaka na centralnom terenu Australijan opena, gde je s njim napravio i zajedničku fotografiju:

Novak Đoković i mladi hrvatski sveštenik na Rod Lejver areni / Instagram / J Papak

Do zajedničke fotografije došao je i sa Rafaelom Nadalom...

Rafael Nadal na Australijan openu 2023/ Instagram / J Papak

... a javnosti je ponudio i fotografiju momenta u kome je Novak Đoković, 12 meseci posle deportacije, ponovo započeo trening na legendarnom terenu u Melburnu:

Novak Đoković na Rod Lejver areni 10. janaura 2023. / Instagram / J Papak

Podsetimo, organizatori prvog teniskog grend slema u sezoni odlučili su se da slavni Srbin na svom velikom povratku na Australijan open bude deo promotivnih, revijalnih a istovremeno pripremnih mečeva pred sam početak turnira u Melburnu.

Novak Đoković će, tako, igrati (i) protiv Danila Medvedeva uoči početka AusOpena 2023.

Susret dva tenisera koji znaju kako je biti na prvom mestu ATP liste održaće se u sredu 11. januara na Rod Lejver areni, i to u 4.15 po našem, srednjoevropskom vremenu.

Tog dana, sat i po pred Noletov meč s Medvedevim, igraju Feliks Ože-Alijasim i Kristijan Garin, dok će u četvrtak snage odmeriti Aleksander Zverev - Dominik Tim, Arina Sabalenka - Marija Sakari, Stan Vavrinka i teniser čije će ime naknadno biti saopšteno, a onda Rafael Nadal - Hubert Hurak.

Podsetimo, dan kasnije, u petak 13. januara, igraće se meč Novak Đoković - Nik Kirjos.

Australijan open počinje 16. januara i traje 29, a titulu brani Rafael Nadal.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere