RONALDO NIJE UBEDIO POSEBNOG: Morinjo odbio selektorsku funkciju

Tanjug

10. 01. 2023. u 14:44

TRENER Rome Portugalac Žoze Morinjo odbio je ponudu da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila, prenosi "Korijere delo Sport".

РОНАЛДО НИЈЕ УБЕДИО ПОСЕБНОГ: Морињо одбио селекторску функцију

Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku posle eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Brazila (CBF) kontaktiralo je sa trenerom Rome, pošto su smatrali da je portugalski stručnjak idealan kandidat da zameni Titea.

"Korijere delo Sport" navodi da je Morinjo odbio ponudu da preuzme selekciju Brazila,  jer želi da se koncentriše na obaveze u Romi. Nekadašnji brazilski fudbaler Ronaldo razgovarao je prethodnih dana sa Mprinjom i ubeđivao ga da preuzme selekciju "karioka".

Međutim, Portugalac je u razgovoru sa Ronaldom i predstavnicima CBF-a ponovio stav da želi da se posveti klupskoj karijeri i da u ovom trenutku nije spreman da bude selektor nijednog nacionalnog tima.

Morinjo je preuzeo Romu 2021. godine, a sa ovim klubom je prošle godine osvojio Ligu konferencija. On je ranije vodio Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije