LEPA ROZ ZAVELA MBAPEA: Nova devojka zvezde Pari Sen Žermena meta napada na društvenim mrežama

Goran ČVOROVIĆ

09. 01. 2023. u 11:18

KILIJAN MBAPE ne prestaje da bude meta društvenih mreža, a ovoga puta skolali su ga zbog njegovog intimnog života.

ЛЕПА РОЗ ЗАВЕЛА МБАПЕА: Нова девојка звезде Пари Сен Жермена мета напада на друштвеним мрежама

FOTO: AP

Od stalnog dopisnika iz Pariza

U žiži interesovanja je izvesna Roz Bertram, 28-godišnja manekenka iz Belgije, za koju se ističe da je nova izabranica srca najboljeg francuskog fudbalera.

Preko "Instagrama" pljušte optužbe da ona namerava da iskoristi momka iz Bondija da bi postala još poznatija. Proglašena za jednu od najlepših devojaka fudbalera francuske prve lige, Roz Bertram je bila zaštitno lice mnogih poznatih marki.

Rođena je u Kurtreu, a u javnosti je ostala upamćena i kao dugogodišnja saputnica holandskog internacionalca Gregorija van der Vila (34), koji je tokom karijere nastupao za Ajaks, Fenerbahče, Kaljari i - PSŽ. S njim se rastala proletos, a da bi upoznala Mbapea, ova majka dvoje dece je, pišu preko "Instagrama", pribegla lukavstvu, tako što je iskoristila poznanstvo sa suprugom Marka Veratija, Džesikom Aidi.

Poznavaoci prilika ističu da lepa Roz želi po svaku cenu da obznani vezu s Mbapeom, koja navodno traje od prošlog leta, pa čak da želi još jedno dete, ali da je Mbape odlučan da za sada po tom pitanju bude diskretan. Navodi se i da se trudila da se prikaže uz Mbapea na SP.

Oni najkritičniji Bertramovu karakterišu kao "manipulatorku". S druge strane, oni koji je brane naglašavaju da je ovo što joj se dešava klasičan primer sajber nasilja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)