IZ SRBIJE U MANČESTER SITI: Istorijski transfer Mladosti, milioni stižu u Lučane

Novosti online

03. 01. 2023. u 19:38

ZA fudbalske klubove nema praznika. Tako je trećeg dana 2023. godine Mančester siti odlučio da pazari u Superligi. Prava transfer "bomba" aktivirana je od strane "građana, a momak rođen u Priboju, Đorđe Gordić, potpisao je ugovor sa Mančester sitijem na pet godina.

ИЗ СРБИЈЕ У МАНЧЕСТЕР СИТИ: Историјски трансфер Младости, милиони стижу у Лучане

FOTO: FK Crvena zvezda

Mančester je odmah po potpisivanju ugovora mladog fudbalera prosledio u Belgiju, gde će nastupati u ekipi Lomela, jer čelnici Sitija smatraju da je za njegov razvoj to najbolja opcija.

Gordić je nedavno napunio 18 godina, a ove sezone je odigrao 17 utakmica za Mladost iz Lučana, za koji je postigao tri gola i imao jednu asistenciju.

Mladost će od ovog transfera zaraditi solidnu sumu za uslove srpskog fudbala. Na račun kluba odmah će leći 1,9 miliona evra, dok transfer uz određene bonuse može da dostigne i 2,2 miliona evra.

Gordić je bio svojevremeno interesantan i večitima, ali ni Crvena zvezda ni Partizan nisu mogli da pariraju finansijskoj ponudi Mančester Sitija.

Lomel je trenutno u drugoj ligi Belgije, nalazi se na četvrtom mestu sa 30 bodova iz 18 kola i ima pet bodova zaostatka za vodećim Beršotom i Berevenom.

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije