BOGATSTVO ZA ZVEZDU MUNDIJALA: Real ponudio 100 miliona funti Borusiji

Tanjug

21. 12. 2022. u 12:19 >> 12:50

ČELNICI madridskog Reala ponudili su 100 miliona funti Borusiji iz Dortmunda za engleskog fudbalskog reprezentativca Džuda Belingama.

БОГАТСТВО ЗА ЗВЕЗДУ МУНДИЈАЛА: Реал понудио 100 милиона фунти Борусији

FOTO: AP/Tanjug

Ovaj transfer bi trebalo da bude realizovan na kraju sezone, ali kraljevski klub će morati da požuri jer za Belingama su zainteresovani brojni evropski klubovi.

- Glavni cilj Reala je da dovede Belingama u Madrid. On bi trebalo da se priključi mladim fudbalerima Reala, koji igraju na sredini terena. Era Kazemira, Luke Modrića i Tonija Krosa se bliži kraju zbog čega Real želi da ojača vezni red - navodi britanski San.

Kazemiro je u letnjem prelaznom roku napustio Real, dok bi Modrić i Kros mogli na kraju sezone da promene sredinu. Trener Reala Karlo Ančeloti veruje da će Belingam da bude dugoročna zamena za Modrića i Krosa.

Belingam je u Borusiju stigao 2020. iz Birmingema, a za klub iz Dortmunda odigrao je 112 utakmica i postigao je 19 golova. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 22 meča, a uvršten je u idealni tim nedavno završenog Mundijala u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)