"TO JE BIO SINIŠA MIHAJLOVIĆ" Piksi se slomio pred novinarima na sahrani

Novosti online

19. 12. 2022. u 15:03

FUDBALSKI svet danas se oprašta od Siniše Mihajlovića koji je ovog petka preminuo u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom. Selektor Srbije Dragan Stojković bio je među mnogobrojnim ljudima koji su došli u Baziliku "Svete Marije, anđela i mučenika".

ТО ЈЕ БИО СИНИША МИХАЈЛОВИЋ Пикси се сломио пред новинарима на сахрани

FOTO: M. Vukadinović

Piksi je bio vidno potresen i uzdrman, ali je i pored toga bio spreman da priča za okupljene novinare ispred bazilike.

- Bio je pošten čovek, čovek od reči, krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao, imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje jedan dobar čovek treba da ima. To je bio Siniša Mihajlović. Po tome ću da ga pamtim. Tako da, danas da mu odamo poslednju poštu, poslednji pozdrav praktično - rekao je Stojković.

Piksi je otkrio po čemu će se sećati svog velikog prijatelja.

- On je bio čovek vedrog duha, koji je uživao u životu, čovek koji je pomagao mnogima. Ne znam da li je iko tražio pomoć od njega, a da je nije dobio. To oslikava njegovu karakteristiku kao čoveka na ovoj planeti. Meni je bila čast što smo igrali zajedno u reprezentaciji, što smo se poznavali dobro, da smo neke momente u privatnom životu imali da podelimo... Ta sećanja će mi ostati do kraja uklesana u svest. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu.

(Republika)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)