ŠAMPIONI NE UMIRU: Fudbalski savez Srbije oprostio se od Siniše Mihajlovića

Novosti online

16. 12. 2022. u 16:48

FUDBALSKI svet zatečen je smrću Siniše Mihajlovića, koji je danas posle teške borbe sa leukemijom preminuo u 53. godini života.

ШАМПИОНИ НЕ УМИРУ: Фудбалски савез Србије опростио се од Синише Михајловића

Foto arhiva Novosti

Od Mihe se oprostio i Fudbalski savez Srbije, koji je na svom zvaničnom sajtu objavio emotivnu poruku.

 

- Tužna vest za srpski fudbal, region, Evropu i fudbalski svet – preminuo je Siniša Mihajlović. Fudbal je prerano ostao bez njegovog veličanstva, prvaka Evrope i sveta, jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala, igrača, trenera i selektora, čoveka koji je svojom karijerom ostavio dubok trag u istoriji srpskog i italijanskog fudbala.

Iz Saveza su imali potom posebnu poruku za Mihajlovića - da šampioni ne umiru.

- Dobio je Siniša mnoge bitke u životu, osvajao silne trofeje, činilo se da će dobiti i onu najvažniju, protiv teške bolesti, ali umrla je i nada. Ugasila se onda kada smo mislili da će svojom snagom, harizmom i optimizmom uspeti da po drugi put pobedi zloćudnu bolest. Nije, fudbalski svet je sada u suzama, ali Siniša ne bi voleo da se vide te suze. Šampioni ne umiru.

Podsetio je FSS da je Siniša dobitnik Zlatne lopte Saveza za 2019. godinu, uz podsećanje da su za njegovo vreme na klupi Srbije zaigrali igrači poput Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića, Filipa Đuričića, Andrije Živkovića...

- Fudbalski savez Srbije izražava najdublje saučešće porodici Siniše Mihajlovića. Neka mu je večna slava i hvala - navodi se na sajtu FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti