Crvena zvezda se zvanično oglasila saopštenjem povodom dešavanja u Bačkoj Topoli na meču TSC-a i Partizana. Taj duel je na kraju završen pobedom crno-belih 3:2, a čelnici šampiona Srbije nisu zadovoljni suđenjem.

Komentari (5)

Zoran

07.11.2022. 14:17

Ko o čemu kurva o poštenju, napadaj da sakriješ svoje lopovluke. Sram vas bilo ipak ste veći lopovi od Partizana. Radnički i samo Radnički. .

Pero

07.11.2022. 14:55

izgleda da ni sedam bodova nije sigurna zaliha za najbolji tim u istoriji Zvezde a po doktorovoj izjavi.Zato se uključuju sva oružja u bitku ako nemoze na terenu da se deluje van terena.Brine me što se ne javlja ex sudija Jokić da nije možda bolestan.Kao što vidimo zvezda značajno napreduje u zadnjih nekoliko godina pod rukovodstvom cikice i dvojice nosioca kravate.Pogotovo dominira ovaj što se obrazovao na keš end Keri univerzitetu kako reče čestiti Vuletić.Napredak se najviše vidi u srazu sa Francuzima. Pre su u duelu sa PSG dobili CENERA što bi reko Nele u dva meča a sad četvorku protiv Monaka doduše u jednoj utakmici.

Gadurija

07.11.2022. 17:54

I zašto ćuti uprava FK Partizan? Tako ste ćutali posle Spartaka pa su vas pokrali sledeću utakmicu. Zato treba da odete, pod hitno!!!!

Boki 61

07.11.2022. 20:18

Jel tol oni pricaju o penalu u Indjiji kafa je faul napravljen u St. Pazovi. Ili pricaju o klubu za koga je UEFa obelodanila da je sampion bez premca Po broju penala. Videli smo na delu protiv Monaka kako njihovi momcu u nemoci traze sudiju da Im pomogne. Samo su zaboraviti da nisu u Srbiji