STANKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ZAGRLIO LUKAKUA: "On je šampion i veliki čovek" (FOTO)

Novosti online

30. 10. 2022. u 10:20

SAMPDORIJA se nije lepo provela na gostovanju Interu, ali njen trener koji je bio igračka legenda nerazura Dejan Stanković jeste.

СТАНКОВИЋ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ ЗАГРЛИО ЛУКАКУА: Он је шампион и велики човек (ФОТО)

Tviter / Serija A

Dočekan je Dejan Stanković kako dolikuje na Đuzepe Meaci – gde je proveo toliko vremena i sa koje pamti mnogo lepih momenata.

Upros ubedljivom porazu, Stanković nije bio potpuno nezadovboljan.

– Moja prošlost u Interu je bila lepa i zahvalan sam Interovim navijačima, kao i navijačima Sampdorije koji su došli da na podrže. Interov tim je veoma snažan, bori se za golove na drugačiji način nego mi i prošao je grupu u Ligi šampiona. Naš pristup je bio dobar, ali nakon gola iz prekida, Interu je posao postao lakši. Čak i drugi gol nismo smeli da dozbolimo. Moj tim je i posle toga bio živ i to je pozitivna stvar koji vučemo iz ove utakmice. Ne volim da gubim, ali skupljam dobre stvari i korak po korak izaći ćemo iz krize. Na kraju smo zaslužili da budemo nagrađeni golom koji nije došao, prokomentarisao je Stanković nakon utakmice.

Ipak, uspeo je tim iz Đenove bar da spreči povratnički gol Romelua Lukakua u Seriji A, nakon što je to uradio na svom prvom meču u Ligi šampiona ove sezone. Belgijanac se vratio nakon duge pauze zbog povrede i odigrao 20 minuta, a nakon meča usledio je iskreni zagrljaj sa Stankovićem, koji je otkrio zbog čega ima posebno poštovanje za snažnog napadača.

– Zagrlio sam ga jer je dočekao moje sinove Filipa i Aleksandra raširenih ruku u Interu. Bio im je neka vrsta zaštitnika. Zahvalan sam mu na privrženosti kuju je pokazao mojoj deci, on je šampion a pritom je pokazao i da je veliki čovek, otkrio je Stanković.

Srpski stručnjak prokomentarisao je šanse Intera da osvoji titulu.

– Može li Inter da osvoji Skudeto? Da, jer imaju zdravu ekipu, veruju u uspeh, poseduju snagu, tehniku i ličnost - smatra bivši trener Crvene zvezde.

Sampdorija naredni meč igra protiv Fjorentine.

BONUS - NAJNOVIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja