"GOSPODO, NISTE BILI BOLJI": Javor žestoko odgovorio Partizanu

Novosti online

24. 10. 2022. u 08:19

Fudbalski klub Javor odgovorio je na saopštenje Partizana posle meča dva tima u Humskoj (3:3) i poručio da je razočaran reakcijom iz redova crno-belih posle potpuno zasluženo osvojenog boda.

ГОСПОДО, НИСТЕ БИЛИ БОЉИ: Јавор жестоко одговорио Партизану

FOTO: M. Vukadinović

"Javor je primer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol", navode Ivanjičani.

Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu, pred njihovim navijačima, navode iz Javora.

"Mi o ovome ne bismo pričali posle meča, jer ne želimo izgovore, kada znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Letos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 4:0, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspeh. Nećemo to dozvoliti".

Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem, podvlače iz Ivanjice.

"Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, verujemo da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: BRAVURE GOLMANA: Dragan Rosić odbranama na meču Radnički Niš - Crvena zvezda "nervirao" šampiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba