OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA PORED MBAPEA: Ima milionski ugovor, a tata joj legendarni šampion NBA lige

Novosti online

18. 10. 2022. u 09:02

Tokom ceremonije dodele Zlatne lopte koja je održana u ponedeljak veče u Parizu, veliku pažnju javnosti privukla je devojka u plavoj haljini koju su kamere "uhvatile" kako sedi pored Kilijana Mbapea.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНА ДЕВОЈКА ПОРЕД МБАПЕА: Има милионски уговор, а тата јој легендарни шампион НБА лиге

Foto: Printskrin

Mnogi su se iznenadili kada su shvatili da je reč o ćerki čuvenog američkog košarkaša Denisa Rodmana.

Naslednica petostrukog NBA šampiona i člana čuvene generacije Čikago bulsa Triniti Rodman našla se među 20 fudbalerki koje su nominovane za ovo prestižno priznanje.

Triniti je nagrađena za izuzetnu sezonu u dresu Vašington spirita. Dovela je svoj tim do titule NVAL-a i osvojila nagradu za rukija godine.

Ova talentovana 20-godišnja devojka ove godine je debitovala i u A selekciji Sjedinjenih Američkih Država i očekuje se da će u budućnosti biti lider reprezentacije.

Prošle godine Vašington ju je izabrao kao drugi "pik" na draftu. U avgustu ove godine potpisala je novi četvorogodišnji ugovor sa klubom prema kom će zaraditi 1.124.000 dolara i tako je postala najplaćenija fudbalerka u SAD.

Inače, Denis Rodman, vlasnik pet šampionskih prstenova NBA lige sa Detroitom i Čikagom, ima troje dece. Triniti je dobio sa Mišel Mojer, sa kojom ima i sina Denisa Džuniora koji se bavi košarkom.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini