"NIJE VAŽNO SAMO POBEDITI!" Piksi posle velikog trijumfa u Norveškoj u jednoj rečenici objasnio kako je naterao celu Srbiju da voli "orlove"

Novosti online

27. 09. 2022. u 22:58

FUDBALSKA reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u svojoj grupi B divizije Lige nacija i prošla u elitno društvo, pa i ne čudi što je selektor Dragan Stojković Piksi oduševljen izdanjem "orlova", ne samo u Oslu.

НИЈЕ ВАЖНО САМО ПОБЕДИТИ! Пикси после великог тријумфа у Норвешкој у једној реченици објаснио како је натерао целу Србију да воли орлове

FOTO: FSS

Podsetimo, "orlovi" su u subotu posle preokreta pobedili Švedsku u pravoj fudbalskoj rapsodiji, a u utorak uveče u Norveška je poklekla pred sjajnom reprezentacijom Srbije.

Time su naši reprezentativci preuzeli upravo od Norvežana prvo mesto u grupi, o čemu je Piksi za RTS rekao:


- Čestitke idu na adresu igrača, oni su ti koji proizvode igru, trče, bore se, koji su potpuno solidarni i meni je drago da naše fudbalske ideje daju rezultate - započeo je najpre Stojković.

Onda je istakao nešto veoma, veoma bitno:


- Znate, nije važno samo pobediti, nego kako pobeđujemo.


U te njegove reči staje velika fudbalska filozofija, koja je i dovela do uspeha, ali i uživanja cele nacije u načinu na koji "orlovi" igraju.


- Mislim da je bila briljantna igra sa naše strane ovoga puta, potpuno zaslužena pobeda. Sve čestitke igračima na rezultatima u Ligi nacija. Na kraju, završili smo kao prvi u grupi, a to nam je bio i cilj. Evo, tu je, zasluženo - zaključio je Dragan Stojković.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri