MA KAKAV DIBALA, SRBIN JE NAJVEĆE POJAČANJE: Legendarni Fabio Kapelo u senku bacio novu zvezdu Rome: "Nemanja Matić je pravi posao...."

Novosti online

10. 08. 2022. u 21:49

DOŠAO je Paulo Dibala u redove Rome, zatresao Apenine na način na koji to ovog leta nije uradio niti jedan igrač, ali legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, smatra da će prelazak stamenog srpskog veziste obeležiti transfer-period na "Olimpiku".

МА КАКАВ ДИБАЛА, СРБИН ЈЕ НАЈВЕЋЕ ПОЈАЧАЊЕ: Легендарни Фабио Капело у сенку бацио нову звезду Роме: Немања Матић је прави посао....

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Nekadašnji selektor "azura" smatra da je Nemanja Matić, koji je nedavno došao Mančester junajteda, bez premca najbolje pojačanje "rimske vučice" ovog leta.

FOTO: FK Roma

Matić je stigao kao slobodan igrač sa "Old traforda", ali je taj dolazak, nekako, ostao u senci transfera Paula Dibale, koji je ekspresno postao nova zvezda ekipe Žozea Murinja.

- Biće ovo veoma zanimljiva sezona. Mislim da je Serija A još više izbalansirana nego ranije. Smatram da je Roma napredovala i da je sada još bliža sa ostalim top timovima, naročito posle ovog odlično odrađenog prelaznog roka. Svi pričaju o Paulu Dibali, ali pravi posao je Nemanja Matić - rekao je Kapelo, pa potom objasnio zašto to misli:

- On je pravo pojačanje. Svega nekoliko igrača na svetu može da ima takav uticaj na sredini terena kao Matić - poručio je Kapelo.

Romu uz Matića ovoga leta pojačali i Dibala, Vajnaldum, Mile Svilar i Zeki Čelik.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa