OFK VRŠAC DOČEKUJE ZLATIBOR: Banaćani premijerno pred svojim navijačima u Prvoj ligi Srbije

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

04. 08. 2022. u 19:17

FUDBALERI OFK Vršca, koji su prošle sezone napravili istorijski uspeh za vršački fudbal i po prvi put se plasirali u Prvu ligu Srbije, u petak će pred svojim navijačima odigrati premijernu utakmicu u ovom rangu takmičenja.

ОФК ВРШАЦ ДОЧЕКУЈЕ ЗЛАТИБОР: Банаћани премијерно пред својим навијачима у Првој лиги Србије

OFK Vršac

Na Gradskom stadionu u Vršcu od 17.30 časova dočekaće bivšeg superligaša, ekipu Zlatibora, što će predstavljati pravi praznik za vršačku publiku.

Osokoljeni pobedom u prvom kolu Prve lige Srbije, kada su u gostima savladali Inđiju sa 1:0, vršački fudbaleri jedva čekaju da sutra istrče na teren, pred svoje navijače.

-Zlatibor je čvrsta, takmičarska ekipa, fizički dominantna. Ukoliko zadržimo energiju koju smo imali u prvoj utakmici, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu – ističe najiskusniji prvotimac OFK Vršca Filip Stanisavljević. - U fudbalu se nikad ne zna, možeš da odigraš dobar meč, ali da izostanu bodovi. Ne razmišljamo na taj način. Probaćemo da ponovimo sve iz prve utakmice i da dođemo do uspeha.

Nenad Mijailović, trener OFK Vršca hvali sutrašnjeg protivnika i uzda se da se njegovi puleni neće opustiti posle iznenađenja koje su ostvarili u prvom kolu.

-Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva u ovom rangu takmičenja, ali želimo da potvrdimo dobru igru iz Inđije. Verujem u svoj tim, u naš grad i navijače. Našu borbenu gotovost moramo da održavamo na maksimumu, da budemo disciplinovani, a ako budemo i pametni, možemo do dobrog rezultata – rekao je Mijailović.

On je i ovoga puta istakao da je cilj kluba da u prvoj prvoligaškoj sezoni osiguraju opstanak. Sve iznad toga bio bi ogroman uspeh.

OFK Vršac podseća ljubitelje fudbala da na vreme obezbede sezonske ulaznice, koje koštaju 2.500 dinara i važe za sve utakmice u Prvoj ligi Srbije i mečeve omladinaca u Omladinskoj ligi Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili