PETARDA, PA VELIKO POJAČANJE: Nestvarna noć za delije! Crvena zvezda rešila deficitarnu poziciju, reprezentativni bek na Marakani (VIDEO)

Novosti online

04. 08. 2022. u 00:03 >> 00:04

JOŠ od ere Vladana Milojevića Crvena Zvezda traga za alternativom na poziciji levog beka...

ПЕТАРДА, ПА ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Нестварна ноћ за делије! Црвена звезда решила дефицитарну позицију, репрезентативни бек на Маракани (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

U istoj noći kada je su crveno-beli deklasirali jermenski Pjunik, nakon demonstracije sile, odjeknula je još jedna vest koja će obradovati pristalice slavnog beogradskog tima.

Naime, tim iz Ljutice Bogdana kompletirao je transfer reprezentativca Gruzije Iraklija Azarovija, saznaje "Mocart Sport". Prema navodima, Zvezda će za 20-godišnjaka kome se prognozira blistava budućnost platiti obeštećenje u iznosu od 300.000 evra, a na to će morati i da se odrekne 20 procenata od narednog transfera, koje će proslediti timu koji mu je dao dozvolu da dođe u Beograd.

Doskorašnji igrač šampiona Gruzije Dinama iz Batumija mogao bi već sutra (četvrtak) u ranim jutarnjim satima da bude promovisan kao pojačanje srpskog šampiona, pošto je večeras bio na stadionu "Rajko Mitić" i prisustvovao utakmici protiv Pjunika.

Levi bek u osam navrata je oblačio reprezentativni dres Gruzije i primarno je zamišljen kao alternativa Zvezdinom lojalnom vojniku Milanu Rodiću, a u slučaju da ispuni veliki potencijal koji mu se predviđa, mogao bi da postane i primarna opcija po levom boku.

Bez obzira na to što Rodić zbog crvenog kartona neće moći da igra u revanšu u Jerevanu, isto važi i za Azarovija, koji neće imati pravo nastupa u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona.

On će sa crveno-belima potpisati četvorogodišnji ugovor i godišnje će zarađivati 250.000 evra.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)