SRAMOTA: Ovo što je Nejmar uradio na prijateljskoj utakmici nedostojno je najskuplje plaćenog fudbalera svih vremena (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2022. u 17:24

PSŽ je razbio Gamba Osaku sa 6:2 u pripremnoj utakmici, ali osim goleade "svetaca" meč je obeležio i nesportski potez Nejmara.

СРАМОТА: Ово што је Нејмар урадио на пријатељској утакмици недостојно је најскупље плаћеног фудбалера свих времена (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Poznat je Brazilac kao neko ko zna da simulira na terenu i mnogi ga zbog toga ne vole. Ipak, sada je otišao korak dalje uradio je to na prijateljskoj utakmici.

Naime, najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena (Barselona zaradila 222 miliona evra) ušao je u kazneni prostor rivala, a onda pao na travu a da nije imao nikakav kontakt sa protivničkim igračima. Zaista sramotan potez jedno od najboljih igrača današnjice.

Nejmar je potom realizovao poklonjeni penal, a do kraja utakmice je postigao još jedan pogodak. Osim njega strelci za PSŽ su bili Sarabija, Mendeš, Mesi i Mbape.

Podsetimo, šampion Francuske odbranu titule započinje u subotu kada u Tel Avivu igra protiv Nanta finale Superkupa. Taj meč počinje u 20 sati.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)