LALATOVIĆ NA METI NAVIJAČA BORCA: Lešinari ogorčeni na trenera - "Ne vraćaj se!"

M. B.

15. 07. 2022. u 17:48

AMBICIOZNO je Nenad Lalatović zagazio u novi profesionalni izazov na klupi banjalučkog Borca, a i pre nego što je započeo sezonu u prvoj ligi BiH, doživeo je blamažu, od koje će mu ostati ožiljak za celu karijeru.

ЛАЛАТОВИЋ НА МЕТИ НАВИЈАЧА БОРЦА: Лешинари огорчени на тренера - Не враћај се!

FOTO: FK Radnički

Pad sa prvog stepenika na evropskoj sceni, posle poraza na penale od predstavnika Farskih Ostrva B36 u kvalifikacijama za Ligu konferencija, izazvao je ogroman gnev među navijačima ovog kluba da je veliko pitanje šta i kako može da spere tu sramotu.

Borac je na krajnji sever Evrope, na Farska Ostrva, otputovao sa komforna dva gola prednosti ostvarena u prvom meču u Modriči sedam dana ranije - 2:0. Farani su do prednosti stigli posle 35 minuta, ali su u finišu prvog dela ostali bez isključenog Jakobsena pa je delovalo da će košmar gostiju biti samo privremen.

Dva penala skrivljena za 12 minuta uz crveni karton Gajića lansirali su B36 ka spektakularnoj senzaciji, da bi Tatar golom u 75. minutu izborio produžetke za uspavane Banjalučane - 3:1. Nije bilo promena do penal serije u kojoj je više sreće imao domaćin.

- Ne vraćajte se u Banjaluku. Ovaj igrač domaćina žuri u treću smenu, ljudi pa mi smo izgubili od kluba koji se zove kao auto-put - samo su neki od komentara navijača Borca na društvenim mrežama po završetku mučne utakmice u Toršavnu.

Bilo je i mnogo uvreda na račun uprave, igrača, a najčešće je meta bio trener Lalatović. Novom šefu struke Borca se najviše zamera dovođenje "gomile" igrača iz kragujevačkog Radničkog, sa kojim je jedva izborio opstanak. Nema sumnje da su pred Lalatovićem teški dani u Borcu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)