"SA KOLENA NA KOLENO, UZ NAŠ PARTIZAN": Crno-beli u četvrtak organizuju druženje sa navijačima

Novosti online

05. 07. 2022. u 11:05

FUDBALSKI klub Partizan organizovaće u četvrtak na stadionu druženje sa navijačima, u cilju promocije sezonskih ulaznica.

СА КОЛЕНА НА КОЛЕНО, УЗ НАШ ПАРТИЗАН: Црно-бели у четвртак организују дружење са навијачима

Foto: FK Partizan

Crno-beli su danas pozvali navijače da u četvrtak od 12.55 sa decom, unucima, rođacima i prijateljima dođu na južnu tribinu stadiona u Humskoj 1, na druženje sa igračima, stručnim štabom i trenerom Ilijom Stolicom, gde će uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku da kupe i sezonske ulaznice.

Akcija je nazvana "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan".

Prodaja sezonskih ulaznica za novu sezonu počinje u četvrtak. Ulaznica za južnu tribinu košta 4.000 dinara, za istočnu 6.000, a za bočne delove zapadne tribine 7.000 dinara. Za zapadnu tribinu ulaz E za porodičnu tribinu za dete do 12 godina sezonska karta košta 2.000 dinara, a za zapad centar 8.000 dinara.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica važe za vlasnike prošlogodišnjih ulaznica, studente, srednjoškolce, dame i porodični paket, samo za zapad sektor E.

Sezonska ulaznica važi za sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu Uefa takmičenja, prijateljske utakmice na stadionu u Humskoj i prvenstvene utakmice, uključujući i "večiti" derbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)