KASIJERA BLIZU ZENITA: Kolumbijski napadač po svemu sudeći ostaje neostvarena želja Crvene zvezde

Z. Ć.

16. 06. 2022. u 22:42

NIKAKO da Zvezdi "legne" pravi napadač u pravo vreme. I prethodnih leta to je bio veliki problem, zato se ovog krenulo na vreme sa dovođenjem kvalitetnog špica, ali se posao oko prvog pika izjalovio.

КАСИЈЕРА БЛИЗУ ЗЕНИТА: Колумбијски нападач по свему судећи остаје неостварена жеља Црвене звезде

Foto: EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Dugo su crveno-beli pripremali teren kako bi privoleli centarfora Sočija Matea Kasijeru (25) da dođe na "Marakanu", jer je procenjeno da bi baš on bio pravi adut za napad na Ligu šampiona.

Kolumbijac je prošle sezone blistao u Sočiju i sa 14 pogodaka na 22 utakmice bio je drugi strelac ruske Premijer lige. Zvezda je bila spremna da plati obeštećenje od milion evra za Kasijeru i kada se činilo da će posao biti uspešno obavljen, iskrsla je velika prepreka. Prema pisanju ruskih medija, Zenit iz Sankt Peterburga poslao je mnogo bogatiju ponudu Kolumbijcu, po kojoj će imati godišnju platu od dva miliona evra.

Nažalost, naš najtrofejniji klub može da ponudi maksimalno samo pola od toga i očigledno je da ne može finansijski da parira ruskom šampionu. Zenit ne može da igra u Evropi i to je jedini adut na strani crveno-belih, ne baš jak kada se radi o igračima iz Latinske Amerike, jer oni u Evropi mnogo više trče za parama nego za pravim fudbalskim izazovima.

Zvezda će najverovatnije morati da se okrene nekom drugom rešenju u napadu, a želja je da se dovede još jedan kvalitetan i brz krilni napadač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave