JOVIĆ PRELOMIO: Luka zbog Srbije doneo konačnu odluku! Španci iznenađeni

Novosti online

14. 06. 2022. u 12:56

LUKA Jović i kada ne igra ne silazi sa strana španskih medija. Srbin jednog dana ostaje u Madridu, pa sledećeg odlazi... Šta je prava istina? Pitanje na koje odgovor može dati samo Karlo Ančeloti.

ЈОВИЋ ПРЕЛОМИО: Лука због Србије донео коначну одлуку! Шпанци изненађени

FOTO: FSS

Italijan zna kakvi su njegovi planovi sa Jovićem, a poslednje vesti sa Pirineja govorile su da Luka ostaje u Realu, iako nema veliku minutažu... Ali preko noći Srbin je opet na izlaznim vratima, ovoga puta svojom voljom.

Naime, španska radio-stanica „Kadena Ser” prenosi da se Jović predomislio i da želi da napusti Real Madrid upravo zbog Srbije, pošto se boji za svoje mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Jović je upisao nove nastupe u dresu Srbije, postigao je i gol, ali jasno je i njemu – da bi imao šansu u Kataru, mora da igra i na klupskom nivou.

Evidentno je da su mu potrebni minuti kako bi se vratio u formu zbog koje ga je Real Madrid platio 60 miliona evra, a navodno trenutno postoje dve ponude za njega.

I do sada je Luka bio rezervisan, nikada nije on izražavao želju da napusti Madrid, ali izgleda da su se stvari promenile. 

„As” piše da ga zove francuski Monako, gde bi igrao uz Visama Ben Jedera, dok je drugi krajnje neočekivan – engleski Lids! Na Joviću je da odluči, ali definitivno ne želi više da sedi na klupi i tribinama Santijago Bernabeua.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)