KAKAV GOL, STRAŠAN GOL! "Lepotica" sa 40 metara i euforija srpskog komentatora (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2022. u 16:05 >> 16:08

JUČE su u prvom dvomeču drugog španskog ranga za veliku promociju u najviši, snage odmerile ekipe Đirone i Eibara. Pored velikog uloga koji je sa sobom ovaj meč nosio, utakmicu je obeležio i spektakularan pogodak, ispostaviće se i jedini u kome je publika uživala.

КАКАВ ГОЛ, СТРАШАН ГОЛ! Лепотица са 40 метара и еуфорија српског коментатора (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Ali, vredelo je čekati ovakvu "lepoticu".

Naime, igrao se 28. minut kada je vezista Eibara, Akeateće uputio dalekometni projektil ka golu rivala. Lopta je putovala skoro 40 metara i nestvarnom brzinom pocepala ugao golmana Eibara.

I strelac gola bio je u čudu, kao da ovo nije očekivao, a komentator "Arena sporta" izmamio je mnogo simpatija ljubitelja fudbala svojom, strastvenom reakcijom na ovaj evrogol. 


Naredni meč igra se u nedelju a sada će ekipa junaka dana imati prednost domaćeg terena i braniti kapitelnu prednost za ulazak u La ligu

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?