FUDBALER ZVEZDE RAZMIŠLJA O ODLASKU: Crveno-beli ostaju bez jednog od najbitnijih igrača?

Novosti online

01. 06. 2022. u 09:48

CRVENA zvezda bi mogla u letnjem prelaznom roku da ostane bez važnog igrača. Iskusni vezista Seku Sanogo nije bio srećan zbog odluke da u finalu Kupa Srbije protiv Partizana ostane na klupi.

ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ РАЗМИШЉА О ОДЛАСКУ: Црвено-бели остају без једног од најбитнијих играча?

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaler iz Obale Slonovače je bio neizostavan deo tima Dejana Stankovića. Sve je išlo ka tome da će saradnja biti produžena do 2024. godine, ali čini se da su se stvari promenile, prenosi "Mocart sport".

Njemu se nije svidelo to što je morao da bude na klupi protiv crno-belih. Trener šampiona Srbije se odlučio da umesto njega na poziciji zadnjeg veznog zaigra Slavoljub Srnić i to se ispostavilo kao dobro rešenje, pošto je Zvezda slavila sa 2:1.

Sanogo je u redove kluba sa "Marakane" stigao pre dve i po godine iz Al Itihada. Opravdao je poverenje, a do sad je sakupio 78 nastupa u crveno-belom i postigao četiri gola uz pet asistencija.

Ovaj 33-godišnjak je karijeru počeo u klubu Afrika sports iz Obale Slonovače. Potom je 2011. godine otišao u Švajcarsku i postao član Tuna. Dobre igre su ga preporučile čelnicima Jang Bojsa. On je nakon toga 2019. godine otišao u Al Itihad u transferu vrednom sedam miliona evra.

Ostaje da se vidi kako će se cela ova priča oko Sanoga i Zvezde završiti. Što se novih igrača tiče, šampion Srbije je već doveo Kigsa Kangvu iz Arsenala iz Tule.

BONUS VIDEO: Pehar Kupa Srbije u rukama igrača Crvene zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna