DUŠAN VLAHOVIĆ SE EMOTIVNO SLOMIO: Govorimo istim jezikom, sanjamo zajednički san – šampione, volim te... (FOTO)

Novosti online

17. 05. 2022. u 08:12

FUDBALERI Juventusa remizirali su sa Lacijom u 37. kolu Serije A (2:2), prvi gol na meču postigao je Dušan Vlahović, a Paolo Dibala odigrao je poslednji susret za torinski tim pred domaćim navijačima.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ СЕ ЕМОТИВНО СЛОМИО: Говоримо истим језиком, сањамо заједнички сан – шампионе, волим те... (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Pošto je srpski reprezentativac postigao prvi pogodak na utakmici protiv rimskog kluba, proslavio ga je u stilu Paola Dibale.

Radovao se Vlahović kao Argentinac, a po završetku meča okačio je emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

On se od Dibale oprostio zajedničkom fotografijom i sledećim rečima:

– Malo nam je trebalo da shvatimo da govorimo istim jezikom. Sanjamo zajednički san, fudbal, zaljubljeni smo u loptu. Jedno sam siguran, gde god te sudbina odvede, nastavićeš da sijaš! Hvala ti na svemu, šampione! Srećno i volim te!

Vlahović i Dibala su po dolasku Srbina u Juventus postali veliki prijatelji, a jedno je sigurno – jedan drugom će nedostajati u nastavku karijere.

Podsećanja radi, Dibala je odbio da produži ugovor sa Juventusom pošto mu se nisu dopali predloženi uslovi, odnosno i rukovodstvo kluba mu je dalo do znanja da će ubuduće Vlahović biti prioritet projekta, tako da će ovog leta kao slobodan agent promeniti sredinu i to mu neće biti nimalo lako.

Argentinac se gušio u suzama posle finalnog sudijskog zvižduka sinoć u Torinu i zaista se ne pamti da je neko tako emotivno proživeo odlazak iz kluba, posebno ako se zna da nije ponikao u njemu...

Dibala je u Juventus stigao 2015. godine iz Palerma, pre toga je igrao za argentinski Instituto, a u prethodnih sedam sezona bio je jedan od lidera "stare dame". Odigrao je 291 utakmicu i postigao 115 golova, s tim da je u poslednje dve sezone imao dosta problema s povredama.

Navijači su ga zavoleli, na svakoj utakmici imali su transparente posvećene njemu, a videćemo gde će Dibala nastaviti karijeru pošto bi mogao da ih "ujede za srce" i prihvati poziv Intera.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna