PROCURILI SNIMCI SA KAMERA: Obrt u slučaju mladog golmana Crvene zvezde (FOTO/VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2022. u 09:56 >> 10:00

VEST koja je pre nekoliko dana potresla fudbalsku Srbiju, da je pretučen golman Crvene zvezde Stefan Mitrović, dobila je neočekivani obrt.

ПРОЦУРИЛИ СНИМЦИ СА КАМЕРА: Обрт у случају младог голмана Црвене звезде (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Crvena zvezda

Tinejdžer je, kako je javljeno, pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu, a kasnije je stiglo objašnjenje da je do sukoba došlo jer je branio svoju sestru od silovanja.

Nekoliko dana kasnije stigao je demanti od restorana u kome se sve desilo, a iz koga su dostavili snimke sa sigurnosnih kamera unutar restorana, iz lifta, iz hodnika i sa parkinga. 

FOTO: Printskrin sigurnosne kamere

Stefan kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji će se stepen naknadno utvrditi.

Na kraju, advokatska kancelarija donela je zaključak i negirala da je mladi Marinković bio pretučen. 

- Moj klijent apsolutno osuđuje bilo kakav vid nasilja, naročito nad maloletnicima, i to je još jedan od razloga zbog čega se na ovaj način oglašava. U objektima koji su u njegovom vlasništvu neće biti tolerisano nasilničko ponašanje, narušavanje fizičkog integriteta gostiju i uništavanje imovine i iz tih razloga ćemo zbog ovog nemilog događaja potražiti sudsku zaštitu - navodi se u saopštenju koje je advokat Vladimir Grković dostavio medijima.

BONUS VIDEO - Rambo Petković u Realu iz Niš(a)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)