VLAHOVIĆ U SUZAMA, ALEGRI GA HVALI: Srpski golgeter teško podneo što je zamenjen protiv Đenove (FOTO)

O. M.

07. 05. 2022. u 11:01

DUŠAN VLAHOVIĆ nije navikao da ima golgeterski post od četiri utakmice, a upravo toliko traje trenutna serija u kojoj se nalazi. Srpski napadač nije golom pomogao Juventusu da ispegne poraz od Đenove, a njegova reakcija nakon što je zamenjen u 74. minutu, pokazuje koliko mu je stalo da se vrati u golgetersku formu.

ВЛАХОВИЋ У СУЗАМА, АЛЕГРИ ГА ХВАЛИ: Српски голгетер тешко поднео што је замењен против Ђенове (ФОТО)

FOTO: EPA

Ipak, trener bjankonera Masimilijano Alegri istakao je posle utakmice da je prezadovoljan Vlahovićevim nastupom i da ga nije zamenio zbog loše igre.

– Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega - rekao je trener stare dame.

Alegrijeva odluka da izvede Dušana iz igre, teško je pala srpskom asu, koji je do kraja meča ostao na klupi sa suzama u očima i tužnim izrazom lica.

To nije promaklo italijanskim novinarima koji su upitali Alegrija za komentar.

- Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti veliki napredak u dinamici njegovih perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol  – zaključio je Alegri.

BONUS VIDEO - Stanojević o igri Partizana

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024