PARTIZAN TRLJA RUKE: Evropski velikan želi Umara Sadika, milioni bi mogli da stignu u Humsku!

Novosti online

07. 04. 2022. u 21:21

UMAR Sadik je odličnim partijama u španskoj drugoj ligi, u dresu Almerije, zaludeo celu Evropu, a Partizan zadovoljno prati dešavanja oko Nigerijca.

ПАРТИЗАН ТРЉА РУКЕ: Европски великан жели Умара Садика, милиони би могли да стигну у Хумску!

FOTO: M. Vukadinović

Portal "La Razon" tvrdi da je Benfika zainteresovana za Sadika, odaklke su Portugalci već doveli Darvina Nunjeza, te se nadaju da će i bivši fudbaler beogradskih crno-belih biti sličan pogodak.

Nunjez je u Lisabon stigao 2020. godine u transferu vrednom 24 miliona evra, na 79 utakmica postigao je 42 pogotka uz 14 asistencija.

On bi na leto mogao da napusti "La Luž", uz obeštećenje između 70 i 80 miliona evra, a za njega su ozbiljno zainteresovani Mančester junajted, Atletiko Madrid i Arsenal...

Otkupna klauzula Sadika je 60 miliona evra, a portal navodi da bi ga španski tim prodao i za 25 miliona.

FOTO: M. Vukadinović

U tom slučaju u Partizanovu kaznu bi moglo da se slije između sedam i 10 miliona evra, jer crno-beli imaju klauzulu o narednoj prodaji od čak 40 posto.

Naime, ukoliko Almerija izbori plasman u Primeru, Partizan će na ime potencijalnog transfera dobiti 30 odsto. Ukoliko pak ostane u Segundi, crno-belima pripada 10 odsto više.

Zanimljivo, španski klub je nedavno pokušao da otkupi 30 odsto procenata od Partizana za 2,5 miliona evra, ali su čelni ljudi srpskog vicešampiona to odbili.

BONUS VIDEO: Navijači Rendžersa u koloni autobusa krenuli kroz Beograd na Marakanu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRILIKA ZA ZVEZDU? Reprezentativac Srbije ostaje bez kluba