NIKO NEĆE SRBINA: Luka Jović "uposlio agente" , a u Madridu čupaju kosu

Novosti online

03. 04. 2022. u 19:10

LUKA Jović i Real Madrid, ljubav koja je davno pukla i nema šanse da se obnovi.

НИКО НЕЋЕ СРБИНА: Лука Јовић упослио агенте , а у Мадриду чупају косу

Foto Instagram/lukajovic

U jednom trenutku je došlo do kratkog flerta na relaciji Srbin i Madriđani, a onda Karlo Anćeloti je ponovo umešao prste i zakucao nekadašnjeg napadača Zvezde za klupu. 

Izvesno je da će Jović na leto napustiti Santijago Bernabeu, ali još uvek je u magli gde će reprezentativac Srbije nastaviti karijeru.

Proteklih dana ponovo su se aktivirale glasine oko interesovanja Milana za srpskog napadača, ali do sada nije stigla nijedena zvanična ponuda.

Isti sličaj je i sa Danijem Sebaljosom kojeg traži Betis, ali i Hesusom Valjehom i Marijanom Dijazom.

Plan kluba je da svi igrači promene sredinu ovog leta, zainteresovani klubovi bi voleli praktično da ih dobiju bez obeštećenja, ali to u glavnom gradu Španije neće dozvoliti.

Pomenutim igračima treba dodati i Takefusu Kuba, Rejnijera, Alvara Odriazolu i Braima Dijaza, koji su na pozajmicama, ali će teško dobiti pravu ulogu naredne sezone, pa bi i oni mogli putem definitivnog odlaska.

Kako je nedavno posao madridski AS, Jović je već uposlio svoje agente, da mu pronađu novi angažman na leto.

Tanjug/AP

 

Prekretnica je, navodi se u tekstu, bio ubedljiv poraz u El Klasiku kada je Ančeloti još jednom odlučio da izbegne Jovića i gradi drugačiji sistem u momentu kada Karim Benzema nije bio u opticaju.

To je bila kap koja je prelila čašu i nekadašnjeg bisera Crvene zvezde navela da razmišlja o definitivnoj budućnosti van Kraljevskog kluba.

U svakom slučaju, jasno je da u Realu ne mogu da se nadaju nekim ozbiljnijim ciframa, a kada je u pitanju Jović, sasvim sigurno neće biti blizu svote od 63.000.000 evra koliko je Kraljevski klub platio Ajntrahtu u julu 2019. godine. 

Jović na Santijago Bernabeuu zarađuje oko 5.000.000 evra neto, a ističe mu u julu 2025. godine. Novi klub bi ta primanja u svakom slučaju morao da izjednači.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!