"NE TREBA JA DA STOJIM OVDE!" Dejan Stanković i reakcija posle meča Radnički - Crvena zvezda

D. N.

02. 04. 2022. u 18:19

FUDBALERI Crvene zvezde vratili su se na deobu prvog mesta u srpskom šampionatu pobedom u Nišu, posle koje je njihov trener Dejan Stanković na zanimljiv način govorio o učinjenom.

НЕ ТРЕБА ЈА ДА СТОЈИМ ОВДЕ! Дејан Станковић и реакција после меча Раднички - Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je kao gost savladala Radnički sa 1:5, uz tri gola Aleksandra Kataija, koji je kod jednog pogotka bio i asistent, a strateg branioca trona je, odmah po završetku utakmice 29. kola Superlige, rekao najpre sledeće:

- Utakmica se igra 90 minuta, tako da... da li je (nerešen rezultat) u 35, 41, ili 44. minutu, to ne menja ništa. Mislim da smo dobro ušli u ovaj meč, imali nekoliko šansi, dali gol, a onda smo jeftino primili jedan. Trebalo je da uzmemo tu loptu, desio se trenutak nepažnje, a (na zbivanja koja su potom usledila na meču) dosta je uticao drugi žuti karton za Radnički. Mi smo nastavili da igramo... Rekao sam i pre utakmice, dosta smo mi ove sezone promašili protiv Radničkog iz Niša, možda nam se danas to i vratilo, istakao je Stanković, zastao na tren, pa gotovo u dahu nastavio:

- Ali, ne treba ja da stojim ovde danas, već neko od momaka, da kaže svoje utiske. Možda Sale Katai. Čestitke Radničkom na dobroj igri, mislim da je drugi žuti karton dosta uticao na ishod. Čestitam i mojim momcima od srca, idemo dalje, još jedno finale pred nama koje smo "zacrtali", mi smo dobili, zaključio je Dejan Stanković u izjavi za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: DAN KADA SE ZVEZDA POPELA NA KROV SVETA: Pre 30 godina crveno-beli su ostvarili legendarni uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)