GDE GLEDATI SRBIJU? Ko će prenositi mečeve "orlova" protiv Mađarske i Danske?

Novosti online

20. 03. 2022. u 13:00 >> 13:08

SRBIJA se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo u Kataru, a narod u Srbiji željno isčekuje da gleda "orlove" u novim mečevima.

ГДЕ ГЛЕДАТИ СРБИЈУ? Ко ће преносити мечеве орлова против Мађарске и Данске?

Tanjug/AP

Nakon pobede nad Portugalijom porasla je podrška navijača nacionalnom timu.

Srbija kreće sa "mini pripremama" u Staroj Pazovi, očekuju ih dva prijateljska duela, protiv Mađarske u Budimpešti 24. marta i potom 29. protiv Danske u Kopenhagenu.

Dragan Stojković je objavio spisak igrača za naredne mečeve, a na njemu nema značajnih promena u odnosu na tim koji je trijumfalno završio kvalifikacije.

Javnost u Srbiji  posebno zanima ko će prenositi naredne duele. S obzirom da je za kvalifikacije vlasnik prava bila jedna kablovska televizija.

Tanjug/AP

S obzirom da dugo nismo gledali "orlove" na RTS, navijači se sa pravom nadaju da će cela Srbija moći da prati važne mečeve pred Mundijal u novembru.

Nakon što su kvalifikacije završene poslat je signal da će Svetsko prvenstvo u Kataru biti prenošeno na nacionalnom javnom servisu, a ostaje da vidimo hoće li se RTS odlučiti za prenos narednih prijateljskih mečeva.

Za sada u programskim šemama nigde nije najavljen TV prenos pomenute dve utakmice, ali bi već sutra odgovor na ovo pitanje trebalo da bude poznat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri