SAD JE SVE JASNO: Poznat stepen povrede Kristijana Pičinija

Novosti online

19. 03. 2022. u 19:19

UHVATIO se za zadnju ložu Kristijano Pičini tokom utakmice sa Rendžersom i bio prinuđen da napusti igru. Zabrinulo je to navijače Crvene zvezde.

САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Познат степен повреде Кристијана Пичинија

Tanjug/AP

Trenutak povrede desio se u najnezgodnije moguće vreme po crveno-bele. Klub sa "Marakane" je primio gol baš kada se Italijan uhvatio za bolno mesto.

Ipak, dobra vest je ta da Pičini nije ozbiljnije povređen i to svakako može da raduje navijače, ali i sve u klubu.

Trener Zvezde Dejan Stanković na konferenciji za novinare pred meč sa Kolubarom se osvrnuo na to što je Italijan otpao sa spiska reprezentacije, ali se dotakao i povrede.

- Italija je jedna jaka reprezentacija. Pičinija nije bilo dugo i tek je sada vezao nekoliko utakmica. Povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo, bar po poslednjim analizama magnetne rezonance. Nema kidanja mišića. On se vratio posle teške povrede i operacije kolena. Moguće da brani tu nogu i da iz leđa dolazi neki nerv koji mu zadaje bol. Što se tiče mišića, sve je čisto. Žao mi je što se to desilo. Verujem igračima. Rekao je da je osetio grč, ali nije pokidano ništa - rekao je Stanković.

Pičini gotovo sigurno neće biti na terenu sa timom iz Lazarevca. Posle tog meča sledi reprezentativna pauza i prilika da se desni bek što bolje oporavi.

Utakmica Crvena zvezda - Kolubara igra se u nedelju od 18.30.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija Delija pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a