SPARTAK ČEKA PARTIZAN: Partizan igra najbolji i najlepši fudbal

Tanjug

05. 03. 2022. u 13:47

TRENER fudbalera Spartaka Nebojša Vukčević rekao je da protiv Partizana očekuje pravi fudbalski megdan.

СПАРТАК ЧЕКА ПАРТИЗАН: Партизан игра најбољи и најлепши фудбал

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Spartaka sutra na Gradskom stadionu u Subotici dočekuju beogrqadske crno-bele od 14 sati u 26. kolu Superlige.

- Dobro smo trenirali protekle nedelje. Dočekujemo ekipu Partizana koja je lider na tabeli, broj 1 u Srbiji i igraju najbolji i najlepši fudbal. Očekujemo pravi fudbalski megdan, da napravimo fudbalski spektakl za publiku. Pozvao bih ovom prilikom navijače i fudbalske sladokusce da dođu na utakmicu i pruže podršku ovim mladim igračima, a mi ćemo sve učiniti da od te utzakmice napravimo fudbalski spektakl. Partizan je ekipa o kojoj ne treba puno pričati, nama je jasno sa kime igramo i ovo je za nas fantastičan momenat da pokažemo sebe u pravom svetlu, rekao je Vukčević za klupski sajt.

Spartak nema velikih kadrovskih problema, nedostajaće Nemanja Nikolić, koji uz sve napore medicinske službe teško da će biti spreman za utakmicu u nedelju, dodao je Vukčević.

Fudbaler Spartaka Luka Bijelović čestitao je ekipi Partizana na rezultatima koje su postigli na evropskoj sceni, istakavši da na najbolji mogući način prezentuju srpski fudbal.

- Sezonu smo počeli malo lošije, ali mislim da smo prošlo kolo pokauzali pravu igru Spartaka i kako bi trebali da izgledamo i u nedelju. Nećemo izaći sa belom zastavom već idemo na teren da se nadigravamo sa renomiranim protivnikom i verujem da možemo da iznenadimo lidera lige", poručio je Bijelović.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!